ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πιστωτική κάρτα Άμεση χρέωση όλου το ποσού στην κάρτα, κατά την παραλαβή του προϊόντος από τον πελάτη. Το κατάστημα δέχεται κάρτες Mastercard, Visa, ή χρέωση της πιστωτικής κάρτας στην ηλεκτρονική μας σελίδα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος που παρέχεται από την Eurobank.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Μπορείτε να καταθέσετε το τελικό ποσό της παραγγελίας σας στον παρακάτω λογαριασμό της τράπεζας Eurobank. Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να μας στείλετε την απόδειξη της κατάθεσης στην οποία να αναγράφεται και ο κωδικός της παραγγελίας σας, με e-mail στο info@drsupp.gr ή με sms στο 6947286228. Το τελικό ποσό και ο κωδικός της παραγγελίας σας θα σας αποσταλούν με e-mail  με την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την επιλογή του τρόπου πληρωμής "Κατάθεση σε λογαργιασμό της εταιρίας μας".

Συνεργαζόμενες τράπεζες

  • EUROBANK
  • SWIFT CODE EFGBGRAA
  • ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 0026.0311.15.0200717430
  • IBAN GR5202603110000150200717430

 

Αντικαταβολή: H αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτου ποσού!

 

Πληρωμή μέσω PayPal Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών μέσω τρίτων. Διέπεται και ελέγχεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Μεγάλης Βρετανίας - FSA και διευκολύνει με ασφάλεια την διεκπεραίωση μιας συναλλαγής γνωστοποιώντας στα αντισυμβαλλόμενα μέρη μόνο τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωσή της. Η δημιουργία λογαριασμού στο PayPal είναι δωρεάν, όπως και η μεταφορά των χρημάτων από τον λογαριασμό σας του PayPal προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν δωρεάν ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο www.paypal.com.