Halo 60 capsules

REDCON1

  • Halo 60 capsules
  • Halo 60 capsules

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

από€59,90 μόνο€48,90 έκπτωση 18% κερδίζετε: €11,00
ΚΩΔΙΚΟΣ
647603261362
ΤΕΜΑΧΙΑ
60
Διαθεσιμότητα
Άμεσα διαθέσιμο
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΣE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 30 €

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ - ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, PAYPAL, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πήραμε το εξαιρετικά ισχυρό συστατικό Laxogenin και δημιουργήσαμε ένα από τα πιο δυνατά συμπληρώματα διατροφής για την αύξηση της πρωτεϊνοσύνθεσης.

100 mg 5-άλφα-υδροξυ-λαξογενίνης ανά κάψουλα. Αυτό καταστρέφει απολύτως τον ανταγωνισμό mg για mg.

Ποια είναι η διαφημιστική εκστρατεία πάνω από το Halo; Μελέτες έχουν δείξει ότι σε μεγάλες δόσεις (όπως αυτή που παρέχουμε) το Halo βελτιώνει δραστικά την κατακράτηση αζώτου και μπορεί να αυξήσει την πρωτεϊνική σύνθεση κατά περισσότερο από 200%.

Αυτοί οι τύποι εμφάνισης ενίσχυσης μυών συνήθως συμβαίνουν μόνο όταν ένα άτομο χρησιμοποιεί σούπερ ψυχολογικές δόσεις ισχυρών αναβολικών στεροειδών. Και αυτό είναι το αλίευμα του Laxogenin. Είναι στην πραγματικότητα ένα στεροειδές που παράγεται από φυτά και λειτουργεί ως δομικά στοιχεία για να σηματοδοτήσει το σώμα μας να παράγει περισσότερες ορμόνες φυσικά. Εκτός αυτού, καταστέλλει επίσης την κορτιζόλη, μια πολύ ισχυρή και αρνητική ορμόνη στρες. Με λιγότερη κορτιζόλη που υπάρχει στο σώμα, έχουμε προετοιμάσει τον εαυτό μας για μεγαλύτερη απώλεια λίπους και πιο μυϊκά οφέλη.

Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Ο ρυθμός αποκατάστασής σας θα είναι υπερβολικός. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να προπονείστε πιο συχνά και πιο σκληρά, για μεγαλύτερη διάρκεια, μεταφράζοντας σε ταχύτερα και καλύτερα αποτελέσματα.

Αυτά που πραγματικά αναζητούσατε όταν άρχισα να ψάχνετε να αγοράσετε συμπληρώματα διατροφής για να βελτιώσετε το σώμα σας στην πρώτη θέση.

Μην περιμένετε άλλο - παραλάβετε μερικά μπουκάλια Halo και δοκιμάστε βελτιωμένες προπονήσεις και ταχύτερες φυσικές αλλαγές από ό, τι έχετε ξαναζήσει.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

1-2 κάψουλες την ημέρα με το φαγητό.