Purple Wraath 1152gr

CONTROLLED LABS

  • Purple Wraath 1152gr
  • Purple Wraath 1152gr

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

μόνο€59,00
ΚΩΔΙΚΟΣ
CL1004
ΒΑΡΟΣ
1152gr
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ - ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, PAYPAL, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

το Purple Wraath PurpleEAA Complex είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τύπος βασισμένος στην επιστήμη της πραγματικής πρωτεΐνης μυός homo sapiens και κλινικές μελέτες για την αφομοίωση των ανθρώπινων αμινοξέων. Τα βασικά αμινοξέα (ΕΑΑ) είναι τα "δομικά στοιχεία" της άπαχου μυϊκής μάζας, αλλά οι ΟΑΕ από πρωτεΐνες ορού γάλακτος μπορούν να πάρουν ώρες για να εισέλθουν στην κυκλοφορία. Η λύση είναι το Ταχείας Δράσης Purple Wraath, ελεύθερης μορφής PurpleEAA Complex:

Ενώ τα απαραίτητα αμινοξέα λειτουργούν συνεκτικά ως ομάδα για να βοηθήσουν στην εκπαίδευσή σας, επιπλέον, το καθένα παράγει ένα σημαντικό όφελος όταν έρχεται η εκπαίδευση.

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι το σύμπλεγμα EAA περιλαμβάνει όλα τα αμινοξέα BCAA (Branched Chain Amino Acids) που έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης μιας ακριβούς αναλογίας λευκίνης. Οι έρευνες δείχνουν ότι τα επίπεδα αυτών των βασικών αμινοξέων στο αίμα σχετίζονται άμεσα με τη σύνθεση των μυϊκών πρωτεϊνών, έτσι διαμορφώσαμε ένα ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό πλέγμα για την ενίσχυση της άπαχης μάζας άμεσα και έμμεσα και υπό διάφορες συνθήκες. Τώρα, αυτός ο λόγος είναι σημαντικός, αλλά υπάρχουν και άλλα πολύ συναρπαστικά σημεία σχετικά με αυτόν τον τύπο. Σε αντίθεση με ορισμένα συμπληρώματα αμινοξέων στην αγορά, δεν πληρώνετε για φτηνά συστατικά όπως το δεξτρόζη ή μαλτοδεξτρίνη όταν αγοράζετε το Purple Wraath. Επίσης, επιλέξαμε να μην συμπεριλάβουμε το αμινοξύ γλουταμίνη, επειδή δεν είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ, και το σώμα μας μπορεί να το συνθέσει μόνο του σε επαρκείς ποσότητες. Επειδή οι μελέτες στις οποίες στηρίξαμε αυτόν τον τύπο δεν χρησιμοποιούμε τρυπτοφάνη και επειδή έχει το δυναμικό για «ηρεμιστικές» παρενέργειες, σχεδιάσαμε το Purple Wraath να είναι απολύτως απαλλαγμένο από τρυπτοφάνη.

Συνδυάζοντας την έντονη άσκηση ή την άρση βαρών με το γρήγορο απορροφητικό σύμπλεγμα PurplEAA, μπορείτε να βυθίζετε τα θρεπτικά συστατικά στα ενεργά κύτταρα των μυών σας, δημιουργώντας ένα αναβολικό περιβάλλον που είναι βέλτιστο για αποκατάσταση και άπαχο μάζα.

Τι θα μπορούσε να είναι ένα προϊόν της ΟΟΣΑ χωρίς κάποια εκπληκτικά συστατικά υποστήριξης; Καλή, αλλά όχι μεγάλη. Για να φτιάξουμε αυτή τη φόρμουλα, προσθέσαμε το Complex PurpleEndurance.

Συγκρότημα PurlEndurance:

Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βέλτιστο αναβολικό περιβάλλον χωρίς ένταση, ώστε η Controlled Labs να αποφασίσει να πάρει τα πράγματα στο έπακρο με το Purple Wraath, συμπεριλαμβάνοντας το τελικό Ergogenic Complex χωρίς καφεΐνη:

Η μηλεϊκή κιτρουλίνη:
- Μειώνει το γαλακτικό οξύ και την αμμωνία
- Ενισχύει την παραγωγή ενέργειας
- Έχει ένα αποτέλεσμα εξοικονόμησης οξυγόνου
- Ενισχύει τη λειτουργία των μιτοχονδρίων

Άνυδρη βηταΐνη:
- Είναι ένα βασικό συστατικό ωσμωτικής / κυτταρικής ενυδάτωσης
- Βελτιώνει την πληρότητα των μυών
- Λειτουργεί ως προστατευτικό ενεργειακού ενζύμου
- Προκαλεί τη μετατροπή της ομοκυστεΐνης στη μεθειονίνη
- Αυξάνει τα επίπεδα γλουταθειόνης
- Προάγει την υγεία του ήπατος
- Σας βοηθά να διατηρείτε ενδοκυτταρικούς ηλεκτρολύτες
- Ενισχύει το μεταβολισμό

Τζίντζερ:
- Βοηθήματα στην απορρόφηση θρεπτικών ουσιών
- Βελτιώνει τη λειτουργία πέψης / στομάχου
- Παράγει νοοτροπικό αποτέλεσμα

Norvaline:
- Βοηθά στην ανύψωση του φυσικού eNOS