Postlift 756gr

NUTREX

  • Postlift 756gr
  • Postlift 756gr

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

μόνο€51,90
ΚΩΔΙΚΟΣ
NR1100
ΒΑΡΟΣ
756gr
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 55 €

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ - ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, PAYPAL, ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Το POSTLIFT θέτει ένα νέο πρότυπο στη συμπλήρωση μετά την προπόνηση: περιέχει συστατικά σε πλήρη αποτελεσματική (κλινική) δόση, υποστηριζόμενη από την επιστήμη και αποκαλυπτόμενη ελεύθερα στην ετικέτα.

Το POSTLIFT είναι μια πραγματική δύναμη μετά την προπόνηση που προσφέρει τεράστια αποτελέσματα και οφέλη. Είναι ο τέλειος σύντροφος του all-in-one προ-προπόνηση κλινικά δοσολογημένου, OUTLIFT.

Φορτωμένο με την καλύτερη γεύση HBCD και μήτρα αμινοξέων διαθέσιμη σήμερα, το POSTLIFT φαίνεται να κρατά όλα όσα χρειάζονται από την άποψη της ενίσχυσης της ανάπτυξης και της ανάκτησης και της αναπλήρωσης του γλυκογόνου είτε κατά τη διάρκεια είτε μετά από μια απαιτητική άσκηση στο γυμναστήριο ή στο γήπεδο.

Το Postlift διαθέτει έναν ακριβή συνδυασμό βασικών αμινοξέων (EAA) που αποδεδειγμένα ενισχύει τη σύνθεση των μυϊκών πρωτεϊνών σε μεγαλύτερο βαθμό από τα BCAA μόνο ή ακόμα και τις πρωτεΐνες ολόκληρης της πρωτεΐνης γύρω από την εκπαίδευση. Συνδυάζοντας αυτό το μείγμα ΕΑΑ με το HBCD χαμηλής ωσμωτικότητας, για να αποτελέσετε τη βάση για τον τύπο και να διακρίνετε μια πλήρως αποκαλυπτόμενη ετικέτα, χωρίς πρόσθετα σάκχαρα όπως το τυπικό αθλητικό σας ποτό ή τα τεχνικά χρώματα, η POSTLIFT οδηγεί το πακέτο τόσο προϊόντων μετά την προπόνηση όσο και ενδοσυνεννόησης στην αγορά σήμερα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

1 scoop αμέσως μετά την προπόνηση σε 400ml νερό.